Få overskud i hverdagen med en madkasse

Få overskud i hverdagen med en madkasse

En måltidskasse giver ro i sindet og frigør familien fra kø, stress og jag i ulvetimen i supermarkedet og den evige udfordring ”hvad skal vi ha’ at spise?”. Derfor takker flere og flere ja til måltidskasser, og mere end 360.000 husstande i Danmark får i dag leveret en kasse med råvarer og opskrifter lige til at gå til.

Det er ofte økologiske og lokalt dyrkede råvarer, som efterspørges, fordi de tilfredsstiller moderne familiers ønske om rene varer og en bæredygtig livsstil. Måltidskasser i afmålte portioner, tilpasset antallet af børn og voksne i husstanden, reducerer samtidig madspild. Kasserne er især populære fra mandag til torsdag.

I weekenden har vi typisk mere overskud til at fordybe os i madlavningen og give sig bedre tid i køkkenet.

KvikKassen

Aarstiderne tilbyder for eksempel KvikKassen, som ”springer over hvor gærdet er højest”. Forstået på den måde, at sundheden er i top, men armbevægelserne i køkkenet i bund. KvikKassen indeholder råvarer til tre sunde måltider, som tager 15-30 minutter at tilberede. Ofte har de ”snydt” lidt med formede bøffer, færdiglavede wraps og skårne champignons, som gør det nemmere at få maden hurtigt færdig – uden at være færdigmad. Det kvikke element er i dag så populært, at kassen har fået en lillebror, nemlig Kvik-KvikKassen.

– Aarstiderne