Danmarks Bedste Bolig- & Livsstilsmesse
94%
Kunde-tilfredshed
BOOK STAND
VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS
InterComp har på messerne i efteråret 2017 fået gennemført en gæstetilfredshedsundersøgelse

Vi har tidligere lavet en tilsvarende blandt vores udstillere, hvor 94% vurderede os til at være Danmarks bedste messearrangør, men denne gang har vi snakket med de besøgende på messerne.

Vil du se, hvad vi har spurgt om, så hent undersøgelsen her…

HENT PDF
Kun det bedste er godt nok

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse. Vi er kendt for vores høje standard, og hele 94 % bedømmer os som Danmarks bedste. Kom og hent udsøgt inspiration til at forny dit hjem og din livsstil.

Bliv inspireret af os

Det er ikke kun vores messer, der inspirerer dig. Følg BOLIG MAD DESIGN på Facebook og Instagram, og hold dig opdateret om de nyeste trends og brands inden for bolig, mad og design. Her kan du følge med i, hvad der sker på vores messer og hos vores udstillere.

Gastronomisk forkælelse

På messens kulinariske område og i messens restauranter kan du nyde udsøgte bidder af ’Smagen af Danmark’ og et overflødighedshorn af lokale specialiteter. Du får helt sikkert smag for noget nyt, når nogle af landets førende gastronomer og fødevareproducenter forkæler dig med mad og drikke.

Følg os og bliv inspireret
Del dine billeder fra messerne
#boligmaddesign
KONTAKT
Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt
Hvilken messe har du spørgsmål til?
Tak for din henvendelse. Du hører fra os snarest muligt