INDRET MED PERSONLIGE TRÆMØBLER

DET PERSONLIGE TOUCH

DKU WoodWork designer og håndbygger unikke træmøbler. Idéen bag er at skabe individuelle og personlige hjem. Du kan få otte og funktionelle møbler med et råt og nordisk look. Hvert møbel bliver skabt ud fra formerne på den enkelte planke, så møblerne bevarer træets naturlige strukturer. Du kan få skræddersyet et personligt spisebord, sofabord, tv-møbel og meget andet.

Vi vil selv bestemme, hvordan tingene skal se ud.

MANI PINE

MANI PINE fremstiller møbler af rå og rustikke materialer som amerikansk valnød, mahognitræ fra Kongo og 200 år gammelt sydtysk egetræ. Sortimentet tæller blandt andet plankeborde, daybeds, stole, sofaer, hylder, stålskabe og vitrineskabe. Du kan både få færdige designs og custommade møbler. I samspil med Mani Pine kan du sætte dit helt personlige præg på dit hjem med møbler efter mål og materialer efter ønske. Du kan i princippet få indrettet hele dit hjem i samarbejde med Mani Pine. De har eget værksted og produktion med designere og snedkere.​

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843