BRYD UD AF MAINSTREAM

Det hele behøver ikke at være så hvidt og stringent i boligen længere. Det er in at sætte mere kulør på dagen ved at få flere farver, mønstre og materialer ind. For eksempel er gul og petroleumsblå på vej frem. Det samme er de mættede farver, modige mønstre og mørkere træsorter i samspil med velour og andre mere dekadente og internationale udtryk. Brun og cognacfarvet læder er også mere i fokus end det sædvanlige sorte.

Der er kommet en modtrend til, at alle har beige, grå og hvide hjem, hvor man ønsker at bryde ud af mainstream og vise, at man går egne veje.

FORM DIN EGEN STIL

Du kan opnå din egen stil ved at mikse og matche farver og materialer på din helt egen måde. På den måde afspejler du autencitet og personlighed i din bolig, lige som du gør det med din tøjstil. Jo mere du selv kan præge, hvad du har i dit hjem, des mere kan du udtrykke dig. Derfor ser vi flere og glere producenter, der tilbyder at personliggøre møbler og interiør. Det er tidens trend at få specialdesignet sine møbler og forme dem på en personlig måde. Derved opnår du samtidig en skræddersyet indretning med møbler, der passer perfekt ind i rammerne i din bolig. Det er ikke nødvendigvis dyrere at vælge de skræddersyede og unikke løsninger.

– Kibo Living

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843