Skab hygge i de kolde måneder med en biopejs

Vi er gået ind i de kolde måneder - det betyder at vi søger indenfor, ind i varmen. Efterårs- og vintermånederne kan være kolde og våde, men de er også forbundet med hyggelige stunder med ens kære.

Du kan skabe den helt rigtige stemning, og sætte rammen for dine hyggestunder med en biopejs.   

Skal du have en hyggelig aften med middag og vin i venners lag? Eller en aften på sofaen med familien, fredagsslik og film? Så er en bioethanol pejs det perfekte valg til at skabe den helt rigtige stemning, og samtidig give varme.

Det er nemt og billigt med biopejs

​Hvorfor er en biopejs det rigtige valg for dig? Når du skal købe en pejs er der mange forskellige typer at vælge mellem, og en variant er biopejsen. Biopejsen er det rette valg for dig, hvis du gerne vil have en nem, billig, stilren og miljøvenlig løsning.

Ved afbrænding af bioethanol afgives der kun CO2, varme og fordampet vand. 

Derfor kræver en biopejs hverken skorsten eller aftræk, hvilket gør den nem at installere.

Hvis du vil vide meget mere om biopejse, så kom og tag en snak med Biopejs Shop på BOLIG MAD DESIGN messen ,eller kig på deres hjemmeside Biopejs-shop.dk, hvor du kan se deres store udvalg og guides der kan give dig mere viden om biopejse. 

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843