SKAB PLADS OG NYT LIV I DIT KØKKEN

RYD UD

Tøm køkkenskabene for ting, du ikke længere bruger. Det kan også hjælpe at omorganisere køkkenet, så du udnytter pladsen på en anden måde.

TÆNK HØJT

Brug højden i dit køkken til fulde, og lad skabe gå helt op til loftet. Overvej at skære dybde af din bordplade. Den behøver ikke at være 60 cm for at være brugbar.

VÆR ENSIDIG

Ved kun at bruge én af køkkenets re vægge til skabe i et langstrakt køkken, kan du skabe plads til en lille spiseplads.​

BYG EN Ø

Har du brug for ekstra plads i køkkenet og elsker I at lave mad sammen, så skab ekstra plads og et samlingspunkt med en køkkenø.

FRISK OP

Du kan selv friske dit køkken op med nye greb eller nye låger. Det behøver ikke at være svært at skifte.

FARVER PÅ

Farver kan gøre underværker og sætte et personligt præg på dit køkken. Sæt nye farver på låger. Giv over- skabe en anden farve end underskabe, eller mal en væg, hvor solen rammer, i en lysere farve.

KRYDDERI PÅ

Hvis du synes, at det er en udfordring at male køkken eller skifte låger, kan du også nøjes med at krydre med enkelte farverige nye ting og detaljer.

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843