​Ekstra fokus på hygiejne

Vi sørger for, at der er en høj hygiejnestandard på alle vores messer. 

På baggrund af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil der på alle vores messer være implementeret omfattende hygiejne standarder. Som udstiller og gæst vil du blive mødt med både sprit og mundbind i modtagelsen. 

Vi opfordrer samtidig alle til at vaske hænder og benytte sprit - ofte. Der vil være opsat ekstra håndsprit-dispensere. Disse vil være strategisk placeret og fordelt rundt på alle ​kvm. af messerne. 

Selvom det altid er skønt at møde et kendt ansigt, så opfordrer vi alle til at begrænse den fysiske kontakt (håndtryk, kindkys og kram).

Du kan herunder læse mere om, hvordan vores samarbejdende messecentre forholder sig til COVID-19, og hvilke konkrete tiltag samt sikkerhedsprotokoller de følger. 

Bellacenter Copenhagen

Odense Congress Center

Scandinavian Congress Center

OBS. Vi følger naturligvis Erhvervsstyrelsen og Sundhedsmyndighedernes seneste udmeldinger, hvorfor der tages forbehold for, at ovenstående retningslinjer løbende kan ændre sig.

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843