​Vi holder afstand

Vi sørger for en sikker og tryg atmosfære på alle vores messer. 

På BOLIG MAD DESIGN opfordrer vi naturligvis alle til at holde afstand.

Der vil være opsat plakater rundt omkring, som opfordrer til at holde en meters afstand. 

Der vil ligeledes være opsat afstandsmærker på gulve samt markering af messestandsområder, som indikerer max antal gæster på samme tid. 

I forlængelse heraf vil der være ensrettet gangretning, så vi undgår for mange forbigående og mennesker samlet på ét sted. 

For at skabe mere afstand mellem både udstillere og gæster har vi endvidere valgt at udvide med en ekstra dag på vores messer i Bellacenter Copenhagen, Scandinavian Congress Center og Gigantium i Aalborg. 

Du kan herunder læse mere om, hvordan vores samarbejdende messecentre forholder sig til COVID-19, og hvilke konkrete tiltag samt sikkerhedsprotokoller de følger. B

Bellacenter Copenhagen

Odense Congress Center

Scandinavian Congress Center

OBS. Vi følger naturligvis Erhvervsstyrelsen og Sundhedsmyndighedernes seneste udmeldinger, hvorfor der tages forbehold for, at ovenstående 

retningslinjer løbende kan ændre sig.

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843