Bliv Udstiller

Du kan blive udstiller i hele Danmark​

Ønsker du at blive udstiller?​

Eller har du spørgsmål til en af vores messer, så er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde nedenstående formular.

 
 
 
Hvilken messe har du spørgsmål til?
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Forår

2024

aarhus​

10. - 11. februar 2024

​svendborg

17. - 18. februar 2024

Se mere ​​​​​​

KØBENHAVN

07. - 10. marts 2024

Se mere​​​

             

Efterrår​

2024

københavn​

18. - 20. oktober 2024

odense

25. - 27. oktober 2024

aalborg

01. - 03. november 2024

Få en messestand hos Danmarks bedste messearrangør

Ønsker I at promovere jeres produkter over for et køberkartotek, der allerede er købeklar? Så kontakt Danmarks bedste messearrangør, og få en messestand på vores næste messe i en af Danmarks største byer.

Der er mange grunde til, at I skal bestille en messestand på en af vores messer:

  • Der er blevet foretaget en undersøgelse om, hvad der er den bedste måde at markedsføre sig på. Her er messer på førstepladsen.
  • De besøgende får direkte kontakt til personerne bag og produktet.

Vi har målgruppen inden for bolig, livsstil, mad og design. Vores fokus er blandt andet på de boligejere, der har friværdi i huset, og som ønsker at renovere boligen med de sidste nye trends inden for boligdesign.

De besøgende på din kommende messestand, kan komme og hente inspiration til deres boligprojekt og samtidig se de sidste nye nyheder inden for indretning.

Som messearrangør sørger vi for:

  • 300.000 inviterede gæster (det er boligejere, der får invitationerne)
  • Ekstraordinært fokus på dine produkter på den pågældende messe

Vi har 29 års erfaring inden for bolig, livsstil, mad og design, og vi blev i 2019 kåret som Danmarks bedste messearrangør, hvilket vi naturligvis forventer at være fremover.​

På selve messen bliver der dagen igennem serveret frugt, isvand og kage, ligesom morgenmad også er inkluderet i jeres pris, så I kan koncentrere jer om jeres gæster.

Om morgenen sætter vi gang i udstillerne kl. 9 om morgenen med live musik, så I får en god start på dagen med masser af energi.

Nye udstillere har desuden mulighed for at få coaching af en af landets førende salgsinstruktører/coach Lasse Jørgensen, som hjælper med tips til at booke møder på jeres messestand og følge op efterfølgende.

Vælger I at bestille en messestand hos os får du desuden en invitation til vores netværksarrangement hver lørdag aften fra kl. 17-18, hvor der er mulighed for at møde dine medarrangører. Her byder vi på et glas god vin og øl.

Kontakt os og book en messestand

Ønsker I at bestille en eller flere messestande på en af vores kommende messer, hører vi meget gerne fra jer på telefon 74 62 05 15 eller e-mail info@intercomp.dk

Det gælder selvfølgelig også, hvis I ønsker at høre mere om, hvad det vil sige at være udstiller, eller hvis I har behov for informationer omkring priser eller lignende.​​

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843