Madmesse, ølmesse og
​vinmesse – ét samlet sted

Kunne du tænke dig at komme på en samlet madmesse, ølmesse og vinmesse – og hvor du også kan gå på opdagelse i alt det nyeste inden for dansk design og boligindretning? Så kan du komme forbi vores messe, Bolig Mad Design, hvor vi har et stort kerneområde med masser af delikatesser, lækkerier og drikkevarer i alle afskygninger.

Du kan blandt andet finde flere forskellige vin-udstillere og ølbryggere, hvor du kan smage på så mange forskellige vine og øl, som du har lyst til. Der vil også være rig mulighed for både at smage på god mad og høre om historien bag de friske råvarer fra passionerede fagfolk.

På vores design-, mad- og boligmesse har du med andre ord mulighed for at komme helt tæt på en et stort udvalg af kvalitetsprodukter, og samtidig få en gastronomisk oplevelse i særklasse. Vores messer afholdes i flere større danske byer, herunder Aarhus, Odense, Svendborg, København og Aalborg.

Mange af vores udstillere er desuden økologiske producenter.

”Smagen af Danmark” – et madevent på messen

Vi har mange udstillere til vores madevents, der udgør en del af vores messer, under teamet ”Smagen af Danmark”.  De kommer fra forskellige danske gårde og kan blandt andet byde dig på:

  • Pølser
  • Fisk
  • Kød​
  • Frugt og grøntsager
  • Fjerkræ
  • Olier
  • Krydderier

Det er alt sammen førsteklasses produkter, som man ikke bare lige kan gå ned i supermarkedet og købe. Det er dog muligt at købe eller bestille de forskellige produkter hos udstillerne direkte til vores design-, bolig- og madmesse.

Lej en stand og spred kendskabet til dine produkter

Hvis du selv arbejder med ølbryggeri, vinfremstilling eller gastronomiske oplevelser, så kan du også leje en stand på vores messer, Mad Bolig Design. Her tager vi imod et stort antal kvalitetsbevidste og livsnydende deltagere, der bare venter på at få lov til at smage netop dine øl, vine og delikatesser.

Hvis du vil booke en stand på vores messe, så kan du læse nærmere her.

Kontakt os og hør mere om
​vores mad- og bolig messe

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi har samlet en madmesse, vinmesse og ølmesse ét sted, eller om de forskellige producenter, der har stande til vores madevents, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 62 05 15 eller e-mail info@intercomp.dk.​ 

Vi ser frem til at se dig på vores mad- og bolig messe.

Klar til at komme i gang?

Få en messestand hos Danmarks bedste messearrangør

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse. Kontakt Danmarks bedste messearrangør, og få en messestand på vores næste messe i en af Danmarks største byer.

Firmainformation

InterComp Danmark ApS

CVR-nummer: 19558843

Foldingbrovej 7, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.