Vin, øl og mad  messe med masser af økologiske delikatesser

På vores messer har vi et stort kerneområde med masser af delikatesser og lækkerier i alle afskygninger. 

 Du kan blandt andet finde flere forskellige vin-udstillere, samt smage på så mange forskellige vine, I har lyst til. Der vil også være rig mulighed for både, at smage på god mad og høre om historien bag de friske råvarer af passionerede fagfolk.

På messen har du med andre ord mulighed for, at komme helt tæt på kvalitetsprodukter, og samtidig få en gastronomisk oplevelse i særklasse.  

Mange af vore udstillere er desuden økologiske producenter.

”Smagen af Danmark”

 Vi har mange udstillere under teamet ”Smagen af Danmark”, som kommer fra danske gårde. 

Her bliver du blandt andet budt på:

  • Pølser
  • Fisk
  • Kød​
  • Frugt og grøntsager
  • Fjerkræ
  • Olier
  • Krydderier

​Det er alt sammen førsteklasses produkter, som man ikke bare lige kan gå ned i supermarkedet og købe. Det er dog muligt at købe, eller bestille de forskellige produkter hos producenterne direkte på messen.

Kontakt os og hør mere om vores mad og bolig messe

Ønsker du at høre mere om vores mad og bolig messe eller de forskellige producenter, der har stande på messen, er du velkommen til at kontakte os på telefon 74 62 05 15 eller e-mail info@intercomp.dk.​

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843