Vi bringer det nyeste og mest moderne til vores livsstils- og boligevents

Er du på udkig efter inspiration til indretning af nyt hus, eller skal du have foretaget en boligrenovering, der også indebærer ny boligindretning? Så kan du gå på opdagelse i de nyeste og mest moderne trends inden for dansk boligdesign på vores mad-, design- og boligmesse.

Vi holder vores messer med alt inden for bolig, mad og design i byerne Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg og København, og du kan derfor deltage, uanset hvor i landet du bor. Udstillerne på vores mad- design- og møbelmesser er blandt de bedste i landet, og du kan derfor finde eksklusive produkter, du kan tage med hjem og pryde din bolig med.

Føl materialerne før du køber på vores
​mad-, design- og boligmøbelmesse

På vores messe, Bolig Mad Design, har du mulighed for at komme og se et køkken med dertilhørende køkkenindretning ”live” i stedet for bare at se en reklame for et køkkenfirma i fjernsynet.

Til vores boligevents kan du således både røre og føle på de forskellige overflader, der typisk er i et køkken eller et badeværelse. Her kan du mærke træsorten og kvaliteten af materialerne, som alt sammen er med til at give et fuldendt udtryk.

Samtidig får du også alle de nødvendige informationer om produkterne samt rådgivning og vejledning om indretning af nyt hus.​ Udstillerne til vores designevents står nemlig klar til at vise og fortælle dig om deres unikke produkter, så du kan finde det helt rigtige til netop dit hjem.

Bliv udstiller på vores
​bolig-, mad- og designmesse

Arbejder du selv med møbeldesign eller boligindretning? Så lej en stand her på vores mad-, design- og boligmøbelmesse og nå ud med dine produkter til lige præcis din målgruppe.

Vi blev i 2019 kåret som Danmarks bedste messearrangør, og vi sætter en ære i at levere et førsteklasses arrangement, hvor vi giver vores gæster en ekstraordinær oplevelse. Det kan du nyde godt af som udstiller på en af vores møbel- og designmesser, hvor du kan vise dine flotte designs frem til et interesseret publikum.

Kontakt os og hør mere om vores næste mad,- bolig og designmesse nær dig

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke stande du kan finde på vores kommende mad- design- og boligmesse nær dig, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Det samme kan du gøre, hvis du vil høre mere om, hvordan du selv kan få en stand på vores messe, Bolig Mad Design.

Ring på telefon 74 62 05 15 eller skriv til e-mail info@intercomp.dk.​

Klar til at komme i gang?

Få en messestand hos Danmarks bedste messearrangør

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse. Kontakt Danmarks bedste messearrangør, og få en messestand på vores næste messe i en af Danmarks største byer.

Firmainformation

InterComp Danmark ApS

CVR-nummer: 19558843

Foldingbrovej 7, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.