Få inspiration til indretning af nyt hus på vores boligmesse

Er du på udkig efter inspiration til indretning af nyt hus, eller skal du have foretaget en boligrenovering, der også indebærer ny boligindretning.

På vores boligmesse har du mulighed for at komme og se et køkken med dertilhørende køkkenindretning live i stedet for bare at se en reklame for et køkkenfirma i fjernsynet. På vores boligmesse kan du både røre og føle på de forskellige overflader, der typisk er i et køkken eller et badeværelse. Her kan du mærke træsorten og kvaliteten af materialerne, som alt sammen er med til at give et fuldendt udtryk.

Samtidig får du også alle de nødvendige informationer om produkterne samt rådgivning og vejledning omkring indretning af nyt hus.​

Vi blev i 2019 kåret som Danmarks bedste messearrangør, og vi sætter en ære i at levere et førsteklasses arrangement, hvor vi giver vores gæster en ekstraordinær oplevelse.

Kontakt os og hør mere om vores næste boligmesse nær dig

Er du interesseret i at høre mere om, hvilke stande du kan finde på vores kommende boligmesse nær dig, eller har du andre spørgsmål inden for boligindretning, er du velkommen til at kontakte os. 

Ring på telefon 74 62 05 15 eller skriv til e-mail info@intercomp.dk.​

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843