Går du med boligtanker, og kunne du tænke dig en totalløsning, hvor du kan få en færdig løsning med indretning af hele din bolig? Eller ønsker du at forny indretningen i din bolig?

Så tag på en messe hos Bolig Mad Design. Vi er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse, og vi giver dig nogle af de mest eksklusive brands.​ På vores messer finder du altid de sidste nyheder inden for bolig, livsstil, gastronomi og vin. Kig forbi en messe nær dig og smag på fantastiske vine eller se og rør ved alt det ekstraordinære inden for bolig, livsstil, mad og design. 

Der er typisk op til 350 udstillere på vores store messer. Ønsker du en messestand, kan du læse mere om netop dette her.​

Der er typisk op til 350 udstillere på vores store messer. Ønsker du en messestand, kan du læse mere om netop dette her.

Kontakt os og hør mere om den næste messe nær dig

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige udstillere på en konkret messe, eller ønsker du selv at blive messeudstiller? Kontakt os og hør mere på telefon 74 62 05 15 eller e-mail info@intercomp.dk.

VI glæder os meget til at byde dig velkommen på en af vores mange forskellige messer.​​

Klar til at komme i gang?

Få en messestand hos Danmarks bedste messearrangør

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse. Kontakt Danmarks bedste messearrangør, og få en messestand på vores næste messe i en af Danmarks største byer.

Firmainformation

InterComp Danmark ApS

CVR-nummer: 19558843

Foldingbrovej 7, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.