Kom og bliv inspireret på vores
​messe – Mad Bolig Design

På vores bolig- og livsstilsmesse kan du finde alle de seneste nyheder inden for mad, bolig, design og livsstil. Her kan du blandt andet finde de nyeste trends inden for:

  • Møbler
  • ​Indretning
  • ​Tøj
  • ​Skønhedsbehandlinger
  • ​Og meget andet

Vi afholder messer, der kombinerer det bedste fra livstilsevents, tøjmesser og madsmagning, i byerne København, Odense, Aarhus, Aalborg og Svendborg. Uanset hvor du bor i landet, kan du således komme forbi en af vores messer, hvis du ønsker at lade dig inspirere og se, hvad der er det nyeste og mest spændende inden for boligindretning, gastronomi og design.

Livsstilsevents med førsteklasses produkter fra udenlandske og danske designere

Til vores bolig- og livstilsmesser kan du møde flere forskellige udenlandske designere fra blandt andet Spanien, Frankrig og Italien samt en række danske og andre nordiske designere.

I vores livsstilsområde er der fokus på wellness og sundhed samt skønhed og velvære. Udstillerne både fortæller og viser frem, så mænd såvel som kvinder kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for skønhedsbehandlinger. Her finder du også alt inden for mode med et bredt spænd af udstillere fra guldsmede, lækre lædervarer og optikere til tøjbrands og tilbehør.

På messen kan du også få gode råd til, hvordan man klæder sig lige netop i dag, hvis man skal følge tidens trends. Tag til et af et livsstilsevent, hvis du ønsker at mærke og røre i stedet for blot at se og høre. På vores bolig- og livsstilsmesse finder du kun førsteklassesprodukter fra producenter, der virkelig brænder for deres fag.

Vil du også vise dine designs frem på vores bolig-, livsstils- og tøjmesse?

Du kan også komme til at leje din helt egen stand på vores bolig-, livsstils- og tøjmesse, hvis du kunne tænke dig at vise dine unikke designs og produkter frem til et publikum, der består af lige netop din målgruppe. Vi hjælper dig desuden gerne med at få lavet en smuk og inspirerende messestand samt giver gåde råd til, hvordan du bedst muligt interagere med de besøgende.

Kontakt os og hør mere om den kommende bolig- og livsstilsmesse nær dig

Er du interesseret i at høre mere om vores næste livsstils- og boligmesse nær dig? Eller vil du have din egen personlige stand på vores messe? Så skal du bare kontakte os. Ring på telefon 74 62 05 15 eller skriv til vores e-mail info@intercomp.dk.

Klar til at komme i gang?

Få en messestand hos Danmarks bedste messearrangør

BOLIG MAD DESIGN er en messe sprængfyldt med kvalitet. Kun det bedste er godt nok, og du kan forvente en helt særlig oplevelse. Kontakt Danmarks bedste messearrangør, og få en messestand på vores næste messe i en af Danmarks største byer.

Firmainformation

InterComp Danmark ApS

CVR-nummer: 19558843

Foldingbrovej 7, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning

BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.