Bolig- og livsstilsmesse med de sidste nye designtrends

På vores bolig- og livsstilsmesse kan du finde alle de seneste nyheder inden for bolig, design og livsstil. Her kan du blandt andet finde de nyeste trends inden for:

Førsteklasses produkter fra udenlandske designere

På vores messer kan du møde flere forskellige udenlandske designere fra blandt andet Spanien, Frankrig og Italien samt en række nordiske designere.

 I messens livsstilsområde er der fokus på wellness og sundhed, samt skønhed og velvære. Udstillerne både fortæller og viser frem, så mænd såvel som kvinder kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for skønhedsbehandlinger. Her finder du også alt inden for mode med et bredt spænd af udstillere fra guldsmede, lækre lædervarer og optikere til tøjbrands og tilbehør. 

Du kan også få gode råd til, hvordan man klæder sig lige netop i dag, hvis man skal følge tidens trends. 


Tag på en af vores livsstilsmesser, hvis du ønsker at mærke og røre i stedet for blot at se og høre. På vores bolig- og livsstilsmesse finder du kun førsteklassesprodukter fra producenter, der virkelig brænder for deres fag. 


Kontakt os og hør mere om den kommende bolig- og livsstilsmesse nær dig

Er du interesseret i at høre mere om vores næste livsstils- og boligmesse nær dig, eller har du brug for yderligere information om de forskellige udstillere? Så skal du bare kontakte os. Ring på telefon 74 62 05 15 eller skriv til vores e-mail info@intercomp.dk.

VORES GÆSTER OG UDSTILLERE HAR EN KLAR MENING OM OS​​

​BOLIG MAD DESIGN er Danmarks bedste bolig- og livsstilsmesse med alt det ypperste inden for boligindretning, boligfornyelse, mode, livsstil, design og gastronomi samlet på ét sted. Kom og oplev Smagen af Danmark og alt det lækre, der er med til at skabe stjernestunder i livet og i hjemmet.

InterComp Danmark ApS · Foldingbrovej 7 · 6230 Rødekro · ​Tlf.: 74 62 05 15 · info@intercomp.dk · CVR: 19558843